Christian Creative Writers

A FREE CHRISTIAN WRITERS' FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  SpotlightSpotlight  JesusJesus  
NO REGISTRATION**FEEL FREE TO COMMENT AS A GUEST**NO REGISTRATION**POST YOUR POETRY OR STORIES AS A GUEST**NO REGISTRATION**WRITERS RESOURCES**NO REGISTRATION**CHRISTIAN DISCUSSION**NO REGISTRATION**GREAT WRITING TIPS**
Post new topic   Reply to topic
Share | 
 

 Vocabulary Test Answers

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Wordsmith
TECHNICIAN
TECHNICIAN
avatar

CCW SUPPORTER CCW SUPPORTER
Posts : 380
Age : 43
Join date : 2011-07-26

PostSubject: Vocabulary Test Answers   Thu Sep 29, 2011 8:54 pm

Vocabulary Test Answers

1. Idiosyncrasy is:

Answer: a peculiar habit or characteristic of an individual or group

2. Someone with excessive concern for precision and formal rules is:

Answer: pedantic

3. Beleaguer means:

Answer: to harass

4. “John’s __________ was irritating. He was reluctant even to buy bread!”

Answer: parsimony

5. An ombudsman is:

Answer: an impartial person who watches for administrative abuses inside organizations

6. If something is in oblivion:

Answer: people have completely forgotten about it

7. The fights on the streets created a big:

Answer: turmoil

8. Mary was always able to recover quickly from misfortunes. She was very:


Answer: resilient

9. A Pyrrhic victory is:

Answer: a victory with huge losses

10. The ________ steps confirmed he was hiding from someone.


Answer: furtive

11. A bipartisan act:


Answer: is supported by both sides

12. Recoil means:

Answer: to move away or bounce back

13. Fred was in a hurry so he entered the room:

Answer: briskly

14. The __________ moon was shiny that night.

Answer: waxing

15. An algorithm is:

Answer: a procedure defined to solve a problem, usually structured in steps

16. If something is implied by actions or statements, it is:


Answer: tacit

17. They had mixed feelings about it; hence their comments weres:

Answer: ambivalent

18. In a meritocracy:


Answer: the advancement of individuals is based on their performance

19. Rhetoric is:


Answer: the skill of using language persuasively

20. Alice was in a conundrum. She had no:


Answer: choice

___________________
God Bless You,

Wordsmith, CCW Admin
Back to top Go down
worshipfreely
WRITERS’ MENTOR (500 + posts)
WRITERS’ MENTOR (500 + posts)
avatar

CCW GOLD MEMBER CCW GOLD MEMBER
POETRY CONTEST WINNER POETRY CONTEST WINNER
Posts : 827
Age : 44
Join date : 2011-08-29
Location : Hillsboro OR

PostSubject: Re: Vocabulary Test Answers   Fri Sep 30, 2011 3:26 am

can't believe I got two wrong. Uhhhhhhhhhhhh..................

___________________
Worshipfreely  worship
Back to top Go down
Lora
SITE ADMINISTRATOR
SITE ADMINISTRATOR
avatar

Posts : 5898
Age : 46
Join date : 2011-07-26
Location : Southern CA

PostSubject: Re: Vocabulary Test Answers   Fri Sep 30, 2011 4:19 am

LOL

___________________
God Bless, Lora  Nice Ta Meet Ya
Back to top Go down
http://loraconnor.com http://equippingthesaints.life
 
Vocabulary Test Answers
View previous topic View next topic Back to top 
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You can reply to topics in this forum
Christian Creative Writers :: CHRISTIAN WRITERS' RESOURCES :: Writing Discussion: Open Forum-
Post new topic   Reply to topic